Dubinsko čišćenje automobila podrazumeva čišćenje  kompletnog enterijera vozila a tu spada  čišćenje sedišta, naslona za glavu, kompletnog bočnog, podnog i krovnog tapacirunga. Dubinsko čišćenje automobila  radimo profesionalnim mašinama namenjenim isključivo za usluge dubinskog čišćenja automobila, nameštaja, tepiha, I ostalo . Profesionalnim mašinama prelazimo kompletan enetrijer vozila I tako tretirani delovi vozila su očišćeni i osveženi od prethodnog mirisa (nikotinskog dima, fleka i ostalih prljavština).

Želite da Vaš automobil opet bude besprekorno čist I uredan, da zablista kao da je tek izašao iz autosalona?

Dubinsko ciscenje automobila 1

Odprilike svakih tri do pet godina priuštite mu dubinsko čišćenje, zavisno od toga koliko je prljav. Ovim temeljnim I dubinskim postupkom izvlači se i zadnji atom prljavštine iz najdubljih delova vašeg automobila, te se tako  uklanjaju neprijatni mirisi cigareta i znoja, ostaci blata, ulja i ostale prljavštine koja se s godinama nakupila i koje se ne mogu ukloniti klasičnim čišćenjem.

Dubinsko čišćenje automobila firme Mr.Cleaner podrazumeva dubinsko čišćenje kompletnog enterijera vozila, što uključuje i gepek. Dakle, sa ovom uslugom dobićete detaljno I temeljno čišćenje sedišta (koja se pri čišćenju izvlače iz automobila) od tvrdokornih mrlja i fleka, kompletnog tapecirunga i poda, prašine i mrvica od hrane na teško dostupnim mestima, a postupak čišćenja završiće se glancanjem stakala, sedišta, plastike, kože, tapaciranog dela krova, unutrašnjih delova vrata i komandne ploče.

Dubinsko čišćenje automobila zapravo je vrlo zahtevan i temeljan postupak

Dubinsko čišćenje automobila zapravo je vrlo zahtevan  i temeljan postupak, vaš automobil će se  zadržati na čišćenju nekoliko sati, što najviše zavisi od toga čime ste ga sve zaprljali. Za dubinsko pranje I čišćenje automobila, doba godine uopšte nije bitno, jer profesionalnim grejačima i sakupljačima vlage vaš automobil će biti potpuno suv. Budući da je dobro provetravanje važno gotovo koliko i samo čišćenje za što bolje rezultate i svež miris. Takođe, nije na odmet napomenuti da pre nego što automobil odvezete na dubinsko čišćenje, izvadite sve stvari iz njega.

Najčešće, usluga dubinskog čišćenja automobila potrebna je  vozilima koja pripadaju porodici sa decom, putničkim i radnim vozilima.

Dubinskim čišćenjem automobila  se uspešno uklanjaju mrlje od hrane ili pića, blata, znoja, povraćanja i slično. Ukoliko vozilo nema oštećenja ili težih fleka poput boja, ulja i raznih sličnih tvari, vozilo će nakon dubinskog čišćenja biti kao novo.

Trajanje samog postupka dubinskog čišćenja automobila je relativno, zavisi od veličine vozila, stepena zaprljanosti i želji vlasnika koji deo vozila želi očistiti. Najčešće vreme trajanja dubinkog čišćenja automobila  je između 2 i 8 sati.

Nakon čišćenja vozilo još neko vreme ostaje vlažno, stoga Vaš auto može ostati kod nas dok ne bude potpuno suv i spreman za vožnju. Sam proces sušenja automobila je brz.

Dubinsko čišćenje automobila

Dubinsko čišćenje automobila je vrlo zahtevan postupak u kojem koristimo biorazgradivu hemiju, kako bismo vašem ljubimcu na četiri točka pružili kraljevsku negu .

Dubinsko pranje automobila vrlo je slično kao I pranje tapaciranog nameštaja. Tapacirani delovi unutrašnjosti automobila, sedišta, tapacirung poda, bočni i krovni, mogu izgledati čisto (bez nekih mrlja, fleka ili čega već) ali u njima, se zasigurno nalaze nečistoće koje uglavnom u kabinu vozila dođu kroz ventilaciju. Kod novijih automobila količina takvih nečistoća je verovatno znatno manja zbog više filtera , ali sigurno i u njihovim sedištima ima prašine ,a u podnim tapacirunzima moguće i sitnog peska.

Ovo se običnim usisavanjem (u sklopu klasičnog unutrašnjeg čišćenja vozila) ne može “izvući”.

Zašto treba čistiti unutrašnjost automobila?

Da bi dobro izgledao,to je ono što prvo pada na pamet. Međutim, ne smemo zaboraviti da je čistoća automobila iznutra pitanje zdravlja onih koji borave u njemu, a to ste vi i vaši najbliži.

Alergolozi kažu da se u sedištima automobila, a naručito u onima iz tkanine skuplja ne samo prašina nego i so, teški metali i druge štetne stvari. Sve to mi udišemo i dodirujemo što može izazvati alergijsku reakciju. Prema tome unutrašnjost vozila se treba regularno čistiti, a svakih šest meseci uraditi kompet dubinsko čišćenje automobila, odnosno barem jednom godišnje.

U tom naizgled jednostavnom postupku, zapravo se krije prilično puno nijansi zbog čega bi dubinsko čišćenje unutrašnosti automobila trebalo prepustiti  profesionalcima.