Politika Privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Dubinsko Pranje | Vračar Beograd poštuje vašu privatnost u vezi sa bilo kakvim podacima koje možemo prikupiti od vas širom naše veb stranice, https://dubinskopranjevracar.com, i drugih veb lokacija koje posedujemo i kojima upravljamo.

Lične podatke tražimo samo kada su nam zaista potrebni da bismo vam pružili uslugu. Prikupljamo ga na fer i zakonit način, uz vaše znanje i saglasnost. Takođe vas obaveštavamo zašto ga prikupljamo i kako će se koristiti.

Sakupljene podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili traženu uslugu. Koje podatke čuvamo zaštitit ćemo u komercijalno prihvatljivim sredstvima kako bismo sprečili gubitak i krađu, kao i neovlašćeni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili modifikaciju.

Ne delimo bilo kakve lične identifikacione informacije javno ili sa trećim licima, osim kada to zahtijeva zakon.

Naša veb lokacija može da povezuje na spoljne veb lokacije koje mi ne upravljamo. Imajte na umu da mi nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama ovih veb lokacija i ne možemo da prihvatimo odgovornost ili odgovornost za njihove smernice o privatnosti.

Slobodni ste odbiti naš zahtev za vaše lične podatke, uz razumevanje da možda nećemo moći da vam pružimo neke od vaših željenih usluga.

Vaša daljnja upotreba naše veb stranice smatraće se prihvatanjem naše prakse oko privatnosti i ličnih podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja o načinu na koji obrađujemo korisničke podatke i lične podatke, slobodno nas kontaktirajte.